[URL=http://img146.imageshack.us/i/12345fg.jpg/][IMG]http://img146.imageshack.us/img146/2803/12345fg.jpg[/IMG][/URL] Οι μεθοδευσεις του buzz.reality-tape.com: Προκόπης Δούκας: Συμμετέχοντας στο buzz, επιμένοντας στην ...ποιότητα

22 Νοε 2010

Προκόπης Δούκας: Συμμετέχοντας στο buzz, επιμένοντας στην ...ποιότητα

Ο "Ύμνος στους Αριστερούς" είναι δείγμα της "ποιότητας"  που ένας δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης, ο Προκόπης Δούκας,  προβάλλει, διαχέει και αναπαράγει μέσα από το μπλογκ του.

Ο παρακάτω "Ύμνος"-έκτρωμα, που χαρακτηρίζεται από ένα απύθμενο, αβυσσαλέο,  παθολογικό μίσος για τους αριστερούς,   προβλήθηκε μέσα από το μπλογκ του, ως σύνδεσμος μετά περιεχομένου, προς κάποια "μπλόγκερ που παρακολουθεί" - μία μπλόγκερ που ...διακρίνεται για την φασίζουσα και χυδαία φρασεολογία της.

Να διευκρινήσω, ότι δεν κατηγορώ τον Προκόπη Δούκα. Σημειώνω μόνον το γεγονός της προβολής και της διάχυσης μισαλλόδοξου λόγου μέσω του μπλογκ του, όπως και το γεγονός της προτίμησής του να είναι αναγνώστης (:"bloggers που παρακολουθώ" δηλώνει πάνω από τα λινκς που εμφανίζει στην σελίδα του)   των κειμένων, της συγκεκριμένης μπλόγκερ, με την συγκεκριμένη αισθητική, την συγκεκριμένη φανατική μισαλλοδοξία και την συγκεκριμένη χυδαία φρασεολογία.  Από έναν δημοσιογράφο που αυτοπροσδιορίζεται ως αριστερός και προοδευτικός, διεκδικώντας,  τόσο στο buzz, όσο και στο μπλογκ του, ρόλο τιμητή πολιτικών συμπεριφορών, θα περίμενε κανείς να είναι  πιο εκλεκτικός στις αναγνώσεις του. Ή, τουλάχιστον, να μην κάνει το μπλογκ του βήμα διάχυσης μισαλλόδοξου κατά των αριστερών λόγου.  

Ο «Ύμνος στους Αριστερούς, έτσι όπως τον ...απήλαυσαν οι αναγνώστες του Prokopis Doukas, μέσω της παραπομπής του συνδέσμου του:
Διαβάζω από προχτές ότι οι Αριστεροί πάσης φύσης, ετοιμάζονται να ψηφίσουν υποψήφιους της Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή.
Όχι ότι μου κάνει εντύπωση, μια ζωή προδότες της ιστορίας, του λαού, του κόμματος και του εαυτού τους ήταν, αλλά είναι και μ***κες και τους αρέσει να το φωνάζουν.

Ρε παπάρα, ψήφισε τον π**στη τον ακροδεξιό (οι δεξιοί μόνο ακροδεξιοί είναι) και κάντο γαργάρα.

Αφού είσαι τ**γλάνι και το ξέρουμε, τι το υπενθυμίζεις συνέχεια;

Κάνεις πάρτι με τη μ***κία από τότε που ανακάλυψες τον Τρότσκι, τον Λένιν, τον Μαρξ, τον Έγκελς, τον Ντρίξτον, τον Φονς, τον Αϊκακ
.

Ήρθε ο βλάχουρας ο Έλληνας να το παίξει Κομμουνιστής.

Δε λέω για τώρα, κι από παλιά μιλάω.

Πώς κατάφερε να συνδέσει τη στέπα με τη Στούπα της Καλαμάτας, μόνο η π**τσα του το ξέρει.
Αφού ρε κ*λόβλαχε στο μυαλό σου δεν χώρεσαν ποτέ απλούστερα πράγματα, είναι δυνατόν να έχεις κατανοήσει το μανιφέστο;
Αφού είσαι Έλληνας μπουρτζόβλαχος και Καραγκούνα κουνιστή, έχεις κάνει την Αθήνα Μ***ΡΔΕΛΟ και θα ψηφίσεις για να παραμείνει μ***ρδέλο, γιατί αυτό είναι το περιβάλλον που καταλαβαίνεις.

Αφού ρε μαραμένο α**ίδι, είσαι κατά του μνημονίου απαιτώντας να ξαναγυρίσουμε στη δραχμή και να μην πληρώσουμε κανένα χρέος, μπαταχτσής από κούνια μωρή λουλού και το πουλάς για ιδεολογία.

Αφού ρε μ**νάκι αξύριστο, θα ψήφιζες ΠΑΣΟΚ αν δεν σου κόβανε τα επιδόματα και του κ*λου τα μ***όπανα που σου πληρώνανε τόσα χρόνια στην πλάτη των άλλων.

Αφού ρε ξεχειλωμένε κ*λε, είσαι χειρότερος από τους ακροδεξιούς που θα ψηφίσεις γιατί τραβάς όπου σε πάει ο άνεμος με τον καταπιόνα ορθάνοιχτο να φας κάνα κοψίδι κι εκεί ξεχνάς και μάνα κι αδελφό και Μαρξ και Λένιν και της γυναίκα σου τον μ**νο.

Παλιόπ**στα, κ**ιόλη Αριστερέ
, η Ελλάδα αν βρίσκεται ακόμα στα σκ**ά σε σένα το χρωστάει.

Πάντα τρικλοποδιές της έβαζες με του μυαλού σου τον απόπατο.

Αφού ρε μίασμα της Μεσογείου, δεν έχεις μυαλό ούτε κορδόνια για να δέσεις, γιατί γαμάς το σύμπαν; Γιατί υπάρχεις;

Σιχαμένο κ**άντερο
, έφτιαξες μια κοινωνία τίγκα στους ναρκομανείς, στις άρρωστες πουτάνες, στα κακοποιημένα αδέσποτα, και στις χωματερές των σκουπιδιών από τα χιλιόμετρα κωλόχαρτα σου.

Ναι ρε, εσύ την έφτιαξες αυτή την κοινωνία
, με τις αλλαξοκ*λιές σου μια ζωή με φασιστόμουτρα.
Με το να γλείφεις τους εμετούς τους για να μη χάσεις μια θερμίδα ύπαρξης.
Πουλημένο ρεμάλι, υπάνθρωπε, υπέλληνα, κ**ιόλη της μάνας σου, τ**γλάνι του πατέρα σου, της γειτονιάς ρουφιάνε, ούτε η κ***άδα του σκύλου σου που δεν έσκυψες ποτέ να μαζέψεις από το δρόμο δεν σου αξίζει για να φας...
... ... »


Κατά τα λοιπά, δηλώνει "αριστερός"

Με την ...συγγραφέα του "Ύμνου",  εκτός από την ..αναζήτηση της "ποιότητας", τους ενώνει και ο θαυμασμός για τους κ.κ.  Γιώργο Παπανδρέου και Γιώργο Καμίνη. Υποθέτω ότι ούτε ο κύριος Παπανδρέου ούτε ο κύριος Καμίνης επιθυμούν θαυμαστές του είδους της συγγραφέως του "Ύμνου". 

Τον ίδιο "Ύμνο" μετέφερε στο buzz και "προσυπέγραψε" το μέλος BlondeElena, διακατεχόμενo, προφανώς, από την ίδια αγωνία για "ποιότητα". O "Ύμνος", εκτός από την ΒlondeElena και την συγγραφέα του, ψηφίστηκε από 3 ακόμα μέλη του buzz: aspa, cinto και glavkos. Oι "συνειδητοποιημένοι" ανησυχούντες για την ποιότητα του buzz, αυτή τη φορά δεν ανησύχησαν για το ...επίπεδο του.  Ούτε ο chaca-khan,  ούτε και το μέλος που "είχε επιλέξει να αποστασιοποιηθεί" επειδή "χαλιόταν" με κάποια πολιτικά μου σχόλια, κριτικά προς τα κυβερνητικά μέτρα.  Με τον χυδαίο "Ύμνο"-έκτρωμα, δεν χαλάστηκε καθόλου, η "κατάσταση μαλάκωσε", το "ζεν" του ήρθε και ίσιωσε, και αποφάσισε να επανέλθει στo buzz.

τα προηγούμενα:
1. Οι απαντήσεις που ο admin του buzz reality tape δεν δημοσίευσε παρά την δέσμευσή του

2. chaca-khan: Ένας λεβέντης ...επιπέδου, στο buzz

Ετικέτες

Site Meter