[URL=http://img146.imageshack.us/i/12345fg.jpg/][IMG]http://img146.imageshack.us/img146/2803/12345fg.jpg[/IMG][/URL] Οι μεθοδευσεις του buzz.reality-tape.com: chaca-khan: Ένας λεβέντης ...επιπέδου, στο buzz

22 Νοε 2010

chaca-khan: Ένας λεβέντης ...επιπέδου, στο buzz

από chaca-khan:
τώρα συνειδητοποιώ τί έγινε
πάλι τα ίδια.
Για πόσο ακόμα το buzz θα βρίσκεται παρατημένο και αιχμάλωτο από τους κακεντρεχείς, εμπαθείς, λαϊκιστές, παλαβούς, αλλαζόνες, ξεδιάντροπους, ασεβείς users του που εδώ και ΧΡΟΝΙΑ πια ρίχνουν το επίπεδο δίχω έλεος;
Πόση ακόμη κωλυσιεργία;
Και μη μας τρελαίνετε: Η katerina_s_m ήταν ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ τέτοιο παράδειγμα
Δεν ήταν δύσκολο. Ήταν common sense εξ αρχής. κι όμως, αφέθηκε στο όνομα της "δημοκρατίας". Κλάιν μάιν.
Τα λουζόμαστε χρόνια τώρα. Ο admin αποδεδειγμένα πλέον, έχει χάσει το παιχνίδι των ισορροπιών. Χρειάζεται βοήθεια. Είναι ηλίου φαεινώτερο το ποιος ρίχνει το επίπεδο του buzz συστηματικά και ποιος όχι. Ας βρεθεί ένα αντικειμενικό κριτήριο σαν απόδειξη, ας δωθούν εργαλεία, ας ψηφίσουν οι παλιοί, οι καρμικοί, όλοι, δε με νοιάζει και ας το τελειώνουμε κάποια στιγμή. προσωπικά, οι κόκκινες σημαιούλες κάπου εδώ μου τελειώνουν. περνάω στο flag.
...και ως γνήσιος λεβέντης, περίμενε να κάνει την αήθη επίθεσή του μετά την αποχώρησή μου. Ως γνήσιος κιτρινιστής, πάλι, αποδίδει χαρακτηρισμούς που θα ζήλευαν και τα πιο "επιτυχημένα" μεσημεριανάδικα.  Χωρίς καν να στοιχειοθετεί ό,τι γράφει. Κατά τα λοιπά, αγωνιά και αγωνίζεται για "επίπεδο". 

Η συμβουλή της ημέρας
chaca-khan,
πριν "περάσεις στο flag", είναι απαραίτητο να περάσεις  κάνα_δυο_εκατό  χέρια και καμμία γραμματική, κανένα συντακτικό. Δίχως έλεος. Σου είναι απαραίτητο τόσο ηρωικά που αγωνίζεσαι για την ποιότητα.  

τα προηγούμενα:
Οι απαντήσεις που ο admin του buzz reality tape δεν δημοσίευσε παρά την δέσμευσή του

Ετικέτες

Site Meter